Personligt

Känslan att vara ensam!

Jag har många vänner, några få som är riktigt nära vänner! Men trots det så känner jag mig så otroligt ensam ibland. Jag är inte alltid den bästa på att höra av mig och boka in träffar, men jag försöker varje dag bli bättre på det.

Något jag blir ledsen över att många skrev och även sa att “vi kommer gärna och hälsar på när ni har flyttat”. Av de som har sagt detta har endast fem stycken varit här. Jag kan absolut bjuda in folk här men ibland vill jag få det där smset eller det där plinget på messenger som frågar om Tuva-Li och jag är hemma under dagen eller någon annan dag, för den eller den kommer på kaffe. Det där lite spontana (trots sms/samtal innan).

Många av mina närmsta vänner jobbar både under veckorna men även helgerna, vissa har egen familj och pojkvänner och jag kan absolut förstå att man vill träffa dem och umgås med dem under helgerna. Därav kör vi ofta ut till mamma och hennes man i Åstorp, oftast varje helg, för att jag vill slippa sitta ensam. Jag är inte den bästa på att köra och hälsa på min pappa och Tuva-Li’s morfar, men på den fronten lovar jag att bättra mig också.

Blivit många personliga inlägg med tankar och känslor på bara två dygn, men jag måste erkänna att det är skönt att få ur alla tankar och känslor. Jag har väl hållt dem lite inom mig istället för att skriva ut hur jag egentligen känner och tänker…

IMG_3897

 

42 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.