Allmänt

Love yourself: dag 2

Dag två av tio på listan Love Yourself! Igår skrev jag om ett citat som betyder mycket för mig och idag ska jag berätta vad som gör mig glad och lycklig.

Du kan se hela listan i sin helhet här!

Dag 2: Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig

Det låter kanske jätteklyschigt men så fort Tuva-Li gör framsteg i sin utveckling och nya saker så blir jag jätteglad och lycklig. Mammahjärtat svämmar över ♥.

Jag har lärt henne lite tecken från teckenspråket och det är så sött att se henne göra dem när man säger ordet. Många har frågat varför jag lär henne teckenspråk och dels är det för att jag själv kan det och är intresserad av teckenspråk men sen tycker jag att det är bra att hon faktiskt lär sig och kan kommunicera om hon skulle få någon vän eller lekkamrat som använder teckenspråk.

Så just nu är jag glad och lycklig över hennes framsteg. Givetvis är jag glad och lycklig över mycket annat också.

14500313_10154595850168501_5261599614278290010_o

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *