Allmänt

Måndag igen!

God morgon kära du! Hoppas att din söndagkväll blev mysig och att du fick sova ut ordentligt inatt.

Tuva-Li slocknade som en stock igår strax efter åtta. Själv satt jag uppe och kollade på den allra sista Johan Falk filmen och jag kunde inte gå och lägga mig, har sett alla filmerna med Johan Falk så kunde inte missa det sista som hände.

Vilken film och vilket slut! Jag hoppas att de spelar in nya någon gång i framtiden, enda svenska filmserien eller vad man ska kalla det för som jag valt att följa.

Jag somnade strax efter filmens slut och vaknade lite i tre inatt igen..

Tuva-Li sov oroligt och vände sig fram och tillbaka i sängen. Tills det att hon fyllde hela blöjan, så det var bara att gå upp och byta den. Trevligt sådär mitt i natten men hon fick lite välling sen somnade hon om igen och sov gott fram till lite innan åtta.

Vi har hunnit med att äta frukost och jag tänkte att vi skulle gå ut med soporna om ett tag samt hämta lite paket borta hos ombudet. Väntar dock på ett paket till, som är på väg till vårt postombud, så väntar tills jag får sms om att det har kommit. Annars hinner man bara hem och så får man ett sms!

Nu ska jag svara på lite mail och kommenterar! Ska även fixa med lite luckor till julkalendern, 23 dagar kvar tills första luckan – är du nyfiken? Uppdaterar senare, kram på dig så länge 

img_4096_58122a779606ee42bc57a3b3

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *