Länkbyte | Gästbloggare

Länkbyte – MissTosseQueen!

Fantastiska Tosse!

Första gången jag träffade Tosse, Therese som hon heter, var faktiskt på bloggmiddagen jag ordnade tidigare i somras.

En otroligt härlig och genuin tjej som bor i Helsingborg tillsammans med sin sambo Ahmed och sin son Casper som är 10 år.

Jag älskar att läsa Tosses blogg för att hon är så himla ärlig i sina inlägg, hon hyschpyschar inte om något. Jag personligen är otroligt glad över att jag har fått lära känna henne, både som bloggpersonen Tosse och som privatpersonen Tosse och jag kan lova er att hon är lika härliga och genuin privat som hon är i bloggen ♥

Du hittar Tosses blogg här och Ni hittar henne även på instagram under namnet MissTosseQueen.se

IMG_4322

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.