Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Glad mamma!

Jag har tidigare skrivit om plats på förskola till Tuva-Li, att jag skickade in ansökan för flera månader sen men inte hört något..

Är med i en mammagrupp på Facebook, så jag skrev en liten status där i helgen och frågade när de har fått svar om plats till sina små. Många skrev att de har fått svar minst tre månader innan.

Paniken som uppstod i mig kändes sådär! Jag har tänkt skola in Tuva-Li i januari, efter alla julhelger. Så när folk skrev att de har fått svar tre månader innan kände jag bara “jaha, då lär jag inte få något svar eller plats än”.

Valde att ringa kommunen i förmiddags och hon jag pratade med då sa att Tuva-Li fortfarande stod i kö och man kunde få svar bara en månad innan. Bara att vänta ut det då tänkte jag.

Föga förvånad blev jag när telefonen plingade strax efter klockan tre. Sms från ett nummer jag inte kände igen och jag kunde bara se att där stod “Hej Sofia Werlin”.

Öppnade smset och läste vidare – denna mamman blev himla glad när det visade sig att Tuva-Li fick en plats på vårt första val! Jag gick in och tackade ja direkt till platsen, varför vänta när man vet var man vill ha henne? 

IMG_4374

Follow my blog with Bloglovin

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.