Allmänt

Tisdagkväll och en snabb liten uppdatering!

God kväll på Er mina fina! Hoppas att Er tisdag har varit bra och att vädret hos Er har varit någorlunda okej..

Tuva-Li sover sedan ett tag tillbaka och jag passar på att lära mig det nya här på bloggen. Allt blir givetvis nytt men jag har fuskat lite innan och spanat in appen och så innan flytten gick över hit.

Hittills är jag otroligt nöjd att jjag faktiskt valde att byta bloggportal. Kände väl också när jag fick förfrågan av Jenny, som jobbar här på Finest, att det var dags att ta steget från den gamla bloggportalen. Jag bloggade i över tio år på blogg.se och kände att jag kom inte vidare med bloggen så som jag ville. Fötterna stod på samma ställe och bara stampade!

Morgondagen kommer bli lugn här hemma! Blir att ordna mer med bloggen samt fixa lite här hemma. Ska försöka ordna lite julkort med..

Tänkte sätta skrivaren från Epson och Buzzador på prov! Så istället för att beställa julkort och lägga massa pengar på det, tänkte jag skriva ut egna på fotopapper, förhoppningsvis blir det bra. Skriver ut ett i taget så jag ser hur det blir.

Har Ni tips på något bra program, förutom Photoshop, där man kan skapa snygga kort i får Ni gärna kommentera det. Jag är ingen expert på Photoshop och det känns som ett lönlöst jobb och med en 1-åring med miljontals myror i benen känns det sådär att försöka lära sig Photoshop.

Blir ett kort och snabbt inlägg! Sängen kallar och jag ska passa på att få några timmars sömn innan Tuva-Li vaknar, känner jag henne rätt slår hon upp sina blå ögon runt sextiden imorgonbitti. Kram på Er så hörs vi imorgon!

IMG_4093

Gilla gärna inlägget, tryck på ♥.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.