Samarbete | Sponsrade inlägg

Ta hand om fötterna!

I betalt samarbete med Mediconline.se

Vi som oftast står och går mycket i vårt arbete, vet hur ont ena ben och fötter kan göra efter en lång arbetsdag. Jag själv jobbar på skola med barn- och ungdomar inom NPF och under en dag blir det mycket spring, promenader och man sitter sällan still. 

Detta känns på kvällarna när man väl sätter sig i soffan och ska varva ner efter en dag. Många gånger har jag även fått ställa mig i duschen och svalka ner fötterna och benen för de är så svullna. Och har man då varit på gymmet direkt efter ett arbetapass, gör det inte saken bättre, då jag gärna kör på mycket kondition. 

Något som jag länge har funderat över att skaffa är ett par bra tåstrumpor för löpning. Förutom att ett par tåstrumpor ger dig bra stöd, så hjälper de även till att skydda mot blåsor, eftersom tårna inte skaver mot varandra i ett par skor.

Tårna hålls isär och på så vis minskar du risken för fukt mellan tårna. Vilket i sin tur minskar bakterietillväxten och dålig lukt. 

Där finns många fördelar med att ha tåstrumpor, det är inte bara att skaffa ett par bra skor. Själv kommer jag absolut att testa på ett par tåstrumpor, både på jobb och vid träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.