Allmänt

Drömmen om en pool!

Om knappt 1.5 månad flyttar vi till vårt nya hem och det ska bli så himla skönt med något nytt. Att komma till ro på ett helt annat vis. Men det ska också bli skönt att gå från att ha en balkong till att gå en trädgård att röra sig i under sommaren och hösten. 

För Tuva-Li’s del blir det perfekt med en trädgård. Att kunna springa runt och leka där men också att kunna ha lite saker att hitta på ute i trådgården. Och något som är givet att ha under sommaren är så klart en pool. För Tuva-Li som är ett vattendjur mer eller mindre, hade det varit en dröm att ha en pool under sommaren och en bit in på sensommaren.

Poolgiganten har över trettio års erfarenhet när det kommer till pooler och att bygga pooler. De har valt att endast sälja komponenter till en hög kvalité, för att du som kund ska få det allra bästa i många år framöver. 

Förutom att de har lång erfarenhet, erbjuder pooler till hög kvalité, så kan du även boka in ett kostnadsfritt besök om du bor i Malmö, Stockholm eller Göteborgs regionen. 

För mig som har noll koll vad som gäller när man ska bygga eller köpa en ordentlig pool, är det perfekt att Poolgiganten finns där och hjälper till hela vägen från planering till slutresult. Vill du bygga din pool själv, erbjuder Poolgiganten steg för steg videos och skulle du känna att du vill ha hjälp att bygga din pool, erbjuder de samarbetspartners som gärna hjälper dig mot din drömpool.

Det första vi kommer att göra när vi flyttar, är kanske inte att börja bygga en pool. Men det kommer att ligga med i framtidsplaner att ha en pool till slut, där Tuva-Li kan få öva på sin simning och hålla igång den under uppehåll från simskola. Men också för att samla vänner och familj under härliga sommardagar och kvällar. Där barn och kompisar kan njuta och leka. Framtidsplaner finns där och en dag ska de bli verklighet. För umgås med vänner och familj och njut i trädgården av barnskratt och bus är det bästa som verkligen finns.

Är du själv i tankarna på att köpa eller bygga pool? Då tycker jag absolut att du ska ta kontakt med Poolgiganten och planera in din framtida pool tillsammans med dom. Så att ni kan njuta i sommarvärmen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.