Samarbete | Sponsrade inlägg

För trött fötter och ben!

Betalt inlägg i samarbete med Funq Wear!

Jag rör mig mycket på jobbet dagligen men också efter jobb när det både står handling, städning och träning på schemat. Under en vanlig dag på jobb kommer jag enkelt upp i över 20 000 steg om dagen och många kvällar känns det i fötterna och benen. Framförallt så syns det när jag tar av mina vanliga strumpor efter en dag på jobb. 

Därför har jag funderat på att skaffa ett par stödstrumpor och ha under arbetsdagen men också vid andra tillfällen för att slippa svullna fötter och ben. För det är inte skönt att ha ont i fötter och ben efter en heldag på språng efter ett intensivt arbetspass.

Funq Wear har funnit sedan 2006 och kommer från rötterna i ett examensarbete på Textilhögskolani Borås. Idén var att skapa snygga och moderiktiga kompressionsstrumpor, för att locka den yngre generationen. Ett par år senare startade Maud sitt företag, hemma i garaget och idag är Funq Wear mer än bara ett varumärke för kompressionsplagg. 

Funq Wear har idag många moderiktiga och färgglada stödstrumpor. Och jag har själv spanat in ett par stycken för att dels använda på jobb men också privat. Perfekt att kunna ha ett par svarta eller mörkare stödstrumpor nu till hösten om man har klänning och strumpbyxor. Då ser det helt enkelt ut som man har ett par tjockare knästrumpor till.

Har du använt stödstrumpor någon gång eller använder du kanske stödstrumpor redan idag? Oavsett vad som är där stora fördelar med att använda stödstrumpor. Dels får du en ökad blodcirkulation men du slipper också vätskeansamling i benen, att åderbråck bildas och det håller dina ben pigga. 

Så är du ute efter snygga men bekväma stödstrumpor, då tycker jag att du ska besöka Funq Wear. För de har något för oss alla som passar perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.