Samarbete | Sponsrade inlägg

Håret är också viktigt!

– Betalt inlägg i samarbete med Mjällbusters –

Alla vill vi ha det där fräscha och fina håret dagligen. Jag är i all falll en av dessa och nu under vinterhalvåret så blir mitt hår så himla konstigt. Dels blir det alldeles statiskt men min hårbotten blir torr och kliar, liksom övriga kroppen. Själv skäms jag nästan om det skulle synas att jag har mjäll.

Sen blir det inte bättre av att man mer eller mindre dagligen tvättar sitt hår efter en dag på jobbet. Med tanke på vad jag jobbar med, så vill jag gärna tvätta håret varje kväll efter jobb. Och vi vet alla att för mycket tvättande kan också leda till en torr hårbotten.

Företaget Mjällbusters har tagit fram ett mjällschampo som är anpassat för det skandinaviska klimatet. Deras mjällschampo ger en intensiv återfuktning samtidigt som det effektivt behandlar en besvärande hårbotten. Grundaren till Mjällbusters hade själv problem med mjäll och vet därför hur viktigt det är med en bra produkt för hår- och hårbotten.

Vi vet alla att hitta bra schampo med bra innehåll är svårt! Oftast är flaskor snygga men innehållet är inte bra och vise versa, produkterna med bra innehåll har ofta tråkiga flaskor. Därför kombinerade grundaren dessa två tillsammans – en bra produkt med ett snyggt utseende. 

Förutom att behandla en torr hårbotten så behandlar även mjällschampot från Mjällbusters svamp i hårbotten. Mjällbusters schampo innehåller ketokonazol, som effektivt löser problemet med en torr och kliande hårbotten.

Behandla ditt hår och hårbotten med Mjällbusters mjällschampo i 3-4 minuter och upprepa det sen varje dag i cirka 3-5 dagar. Därefter räcker det att du behandlar 1-2 dagar i veckan eller vid behov.

Jag kommer absolut att testa detta schampoot, speciellt nu i detta kyligare vädret när mitt hår mår som sämst. Så jag tycker absolut att ni ska spana in Mjällbusters produkt.

Bildkälla: Mjällbusters

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.