Livsstil | Hälsoresa

Dags att komma tillbaka!

Inlägg i samarbete med Träningsgrossisten.se

Detta året har inte riktigt varit som vanligt. Med en pandemi som härjar runt om i vår värld, så kan man inte riktigt göra saker som man tidigare har gjort. Jag var flitig med min träning i början på året, sen kom det där viruset och jag valde att hålla mig långt borta från gym, då jag inte ville utsätta mig själv eller Tuva-Li för något. 

Detta året kommer säkert vara ett av få år, där vi alla mer eller mindre väljer att köra träning både utomhus men också hemma. Jag måste erkänna att jag har varit ”lat” sen Covid-19 kom. Dels för att jag har jobbat mycket men också för att jag inte har haft motivationen till det. 

Nu har jag äntligen kommit ur svackan, efter både uppbrottet för några månader sen men också lite ur den där svackan som kom i samband med pandemin. Jag har bestämt mig för att ta tag i min hälsa igen från och med måndag. Nu i helgen ska jag sätta mig ner och skriva ner matlistor men också på övningar att göra här hemma varje eller varannan dag.

Och hur bra är det då inte att jag i samarbete med Träningsgrossisten har fått hem olika redskap, så jag kan köra ordentlig träning här hemma! Mitt träningshjärta slår volter och jag längtar efter att få känna känslan av att ha träningsvärk i kroppen igen.

Sen älskar jag att detta är något jag och Tuva-Li kan använda tillsammans här hemma. För rörelse är bra för alla, oavsett ålder. Hon har redan tränat med både pilatesbollen och hantlarna. Hon försökte till och med att göra en squat med medicinbollen. Så kul att se hur hon anammar träning och hälsa på ett bra och positivt vis. 

Just nu kan jag erbjuda er 15 % rabatt hos Träningsgrossisten på deras ordinarie pris med min kod SOFIAW15. Denna koden gäller till den 31 december, så jag tycker absolut att Ni ska passa på att klicka hem lite träningsredskap och köra igång med hemmaträningen. Kanske skulle jag skapa lite olika utmaningar, så vi kan träna ”tillsammans” fast det ändå inte är fysiskt och på samma plats. Hade Ni hakat på utmaningarna i så fall?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.