Samarbete | Sponsrade inlägg

Snyggt hårsvall!

– Betalt inlägg i samarbete med Pozehair.se –

Ett långt och svallande hår är något som vi säkert alla har drömt om mer eller mindre någon gång. Jag kan i alla fall räcka upp handen på det och jag skulle gärna vilja fylla ut mitt tunna hår, så det både ser och känns tjockare. 

Ett företag som erbjuder bra hår till ett bra pris är Pozehair. Tack vare deras team som består av frisörer, forskare och hantverkare, så kan Pozehair alltid erbjuda nyutvecklade produkter inom hår och extensions.

Idag är Pozehair ett internationellt varumärke och deras produkter används flitigt både inom mode och filmindustrin.

Som jag skrev lite längre upp, så hade jag mer än gärna fyllt ut mitt hår för att få lite mer volym och tjockhet. Men också för att jag skulle vilja ha lite längre hår. Sen jag fick Tuva-Li, så har mitt hår blivit sämre och det spelar ingen roll om jag klipper det ordentligt och använder diverse produkter, det händer inget!

Hos Pozehair hittar du allt från löshår och hårvård men också tillbehör och verktyg. Något jag skulle vilja testa i mitt hår är deras tape on. Dels för att man på en kort tid kan både få längre och tjockare hår. Sen är även tape on-metoden skonsammare för ditt egna hår. En annan fördel med tape on är att du kan återanvända håret genom att byta ut tejpet.

Hade jag haft längre hår, hade jag dagligen gjort inbakade flätor eller inte bara inbakade. Hade gjort både fiskbensflätor, utbakade flätor och vattenfallsflätor. Det är alltid roligare att fixa håret och göra frisyrer med längre hår, tycker jag!

Så är du själv sugen på hårförlängning eller stylingprodukter till ett bra pris, så tycker jag verkligen att Ni ska spana in Pozehair och deras utbud. Bra varor till bra pris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.