Samarbete | Sponsrade inlägg

En ny kompis!

– Betalt inlägg i samarbete med Kattförsakring.se –

Här hemma har jag och Tuva-Li pratat om att skaffa en liten kompis. Så det är faktiskt så att i slutet av december flyttar vår katt hem till oss. Tuva-Li är lyrisk och hon längtar verkligen. Vi kommer att bli en liten tjejliga här hemma och det ska bli så spännande att se hur de två kommer att hitta varandra. 

Men med en katt följer givetvis också en massa ansvar. Det är inte bara gulligull och mys. Man ska ta hand om den i flera år framöver och jag har även pratat med Tuva-Li om att det är viktigt att hon hjälper till att ge den mat och vatten samt leker och myser med henne. 

Förutom alla de bestyren, så ska man hitta en bra och prisvärd försäkring. Även om vår katt just nu kommer vara en innekatt, så tycker jag att det är viktigt att den är försäkrad, för där kan hända saker även i hemmet. För man vill inte står där sen hos veterinären med en enorm kostnad som man kanske inte kan lösa. 

Därför tycker jag att det är perfekt att man kan jämföra olika kattförsäkringar, för att hitta det bästa bolaget just för dig och er katt. En kattförsäkring kostar idag inte många kronor per månad men det är en bra investing för både din katt och dig.

Även om det är ett tag tills vi får hem vår lilla kompis, så har jag redan nu börjat kolla igenom diverse försäkringar och bolag. Jag är glad att jag hittade kattförsakring.se, så jag enkelt kan läsa på mer men också hitta en försäkring som passar oss.

Jag har ju gärna alla våra försäkringar samlade på ett och samma ställe. Dels för att det är enklare att ha översikt men också för att ibland erbjuder vissa bolag ytterligare rabatter på försäkringen om du har försäkringar sen tidigare. 

Men är Ni, precis som mig, ute efter att läsa på mer och hitta bra bolag. Då tycker jag att Ni ska spana in Kattförsakring och deras hemsida. Det har hjälpt mig jättemycket i beslutet om att skaffa katt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.