Samarbete | Sponsrade inlägg

Underlätta i vardagen!

– Betalt inlägg i samarbete med Sverigesmatkassar.se –

Under denna pandemin, så har i alla fall jag valt att handla mer på nätet än i butik. Dels för att jag har barn i riskgrupp men också för att vissa inte kan respektera rekommendationer med mera i butikerna idag.

Idag är det så himla enkelt att sitta hemma med vare sig det är ens telefon, surfplatta eller dator, så kan man enkelt klicka hem både mat och matkasse. Jag personligen kan tycka det är väldigt skönt att sitta hemma och handla online, för att dels då inte utsätta dottern för något men också för att slippa stressa och ha mig i en affär. Många med barn i 5-årsåldern vet nog vad jag pratar om, när jag skriver trots och att springa runt i affären och inte få fint sidan om vagnen.

Jag som då är själv med dottern, kan inte handla i lugn och ro känner jag. Är så glad att jag lyckades hitta hemsidan Sverigesmatkassar, där jag enkelt kunde jämför och hitta den matkasse som passar mig och dottern allra bäst.

Just nu är det väldigt skönt att få hem en matkasse med färdiga recept. Då jag jobbar längre vissa dagar på jobb, så är det skönt att kunna komma hem på kvällen, ta fram recepthäftet och sen ha alla ingredienserna hemma. Ännu bättre är det ju om man lyckas hitta en matkasse där hela kassen består av snabba recept i vardagen.

Har Ni inte redan en matkasse eller har funderat på att skaffa en? Gör det säger jag, det har underlättat så otroligt mycket i vår vardag här hemma sen jag gick upp i tid på jobb. Och framförallt så behöver jag inte ha en dotter som inte vill äta det man tillagar. Numera sen matkassen, så visar man dagen innan vad morgondagens middag blir. Så jag kan rekommendera er att skaffa en matkasse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.