Personligt

Vad har hänt sen sist?

Hej bästa Ni!

Nu var det ett tag sen vi hördes och jag kände att idag får bli dagen när jag uppdaterar bloggen så smått igen. Motivationen till att skriva har tyvärr inte funnits där den senaste tiden. Det har gått snabbare att uppdatera på Instagram om det har varit något. Men nu ska jag försöka att ta mig i kragen igen och uppdatera här.

Det blir kanske inte varje dag men det kommer att bli några gånger under veckan till att börja med. Och visst är fredagar en bra dag att börja skriva igen?

Vad har hänt sen sist då?

Jag har blivit singel och ensam med Tuva-Li igen, då Peter valde att göra slut för några veckor sen. Jättetråkigt och saknaden finns där varje dag. Extra jobbigt när man ser hur ledsen Tuva-Li blir när hon frågar om Peter och varför han inte vill komma och träffa henne mer. 

Jag försöker så gott jag kan att förklara att inget är hennes fel. Att det kommer bli bra tillslut men att det är okej att vara både ledsen och arg. Hon hade fäst sig enormt mycket vid Peter och såg honom som sin pappa. Jag vet hur jobbigt jag tycker att det är, så jag kan bara föreställa mig hur Tuva-Li känner sig.

Jag har även börjat jobba 100 % på jobb, det var dags helt enkelt och det känns bra. Tuva-Li har börjat på ny avdelning på förskolan och hon älskar det. Hon får gå med gamla kompisar och hon tycker nu att hon går på ”stora” skolan.

Förutom allt ovan, så flyter vardagen på! Det känns lite som man jobbar, äter och sover och sen går allt på repeat. Men vi tar en dag i taget här hemma och det är de allra bästa för oss just nu. 

Tills vi hörs igen, kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.