Samarbete | Sponsrade inlägg

Byta batteri på din iPhone!

– Betalt inlägg i samarbete med PhoneHero.se –

Alla vi med iPhone vet att det kan vara dyrt att byta batteri på sin telefon, när det börjar försämras. Batteriets hälsa slits med med tiden och efter cirka två år kan batteriet vara så pass försvagat. 

Ett försämrat batteri kan visa sig som bland annat att procenten hoppar fram och tillbaka eller att telefonen stänger av sig oväntat. Du kan enkelt kolla din iPhones batterihälsa själv genom att gå in på inställningar och sedan batteri. Visar batterihälsan under 85 % eller där står service, då kan det vara dags att byta batteri.

Hos PhoneHero.se hittar du originalbatterier, tack vare deras avtal med just Apple. Till vissa modeller kan du även hitta tredjepartstillverkade batterier men PhoneHero rekommenderar alla att ändå välja originalbatteri, då dessa oftast har en längre livstid och de är inte mycket dyrare heller. 

Att byta batteri hos PhoneHero går snabbt och de har alltid batterier i lager för att kunna erbjuda dig hjälp direkt. Väljer du att boka en tid för byte, tar det endast 10 – 15 minuter för ett tredjepartstillverkat batteri. Och mellan 20 – 30 minuter för att byta till ett originalbatteri från Apple. 

Har du inte möjlighet att besöka deras butiker i Malmö och Stockholm kan du enkelt skicka in din telefon till dem. Då bjuder PhoneHero på frakten! Och allt deras arbete är miljövänligt. 

Jag som äger en iPhone 8 Plus har länge funderat på att eventuellt byta batteri på den, då batterier vissa gånger sjunker fort trots att man inte gör något och ibland så stänger den till och med av sig utan anledning. Hos PhoneHero erbjuder de ett enkelt byte av batteri på iPhone 8.

Förutom att erbjuda batteribyte så erbjuder även PhoneHero lagning av iPhones. Och givetvis erbjuds du även där olika alternativ, allt för att passa din plånbok. 

Om du uppger koden ”SOFIA150” så får du just nu 150 kronor i rabatt på batteri-byte på din iPhonemodell i 30 dagar, fram till den 5 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.