Samarbete | Sponsrade inlägg

Stilrena skal!

– Betalt inlägg i samarbete med Mobello –

Att hitta snygga och stilrena skal som ändå är funktionella kan ibland vara svårt tycker jag! Jag har länge varit ute efter ett plånboksfodral där man kan fästa tillhörande skal med magneter, men samtidigt skydda telefonen från smuts och repor.

Och det var just hos Mobello som jag hittade ett skal med tillhörande mobilplånbok som uppfyllde mina krav. Dels är skalet stilrent och snyggt och sen skyddar det min telefon på det viset som jag vill. Och framförallt så känns skalet som mig och det passar min stil.

Jag fick hem deras Saffiano Wallet Jungle Bloom, ett skal och mobilfodral i svart med blommönster. Förutom att mobilen sitter säkert i både skalet och plånboken, så går det även att fästa telefonen med skalet på, på andra metallytor.

Jag har testat att ha skalet på metallskenan här hemma i köket, som egentligen är till knivar. Perfekt när man lagar mat och inte vill ha stänk på sin telefon. Telefonen sitter även säkert i bilen, på metallplattan jag har där. Så man enkelt kan hålla koll på GPS:en när man ska köra längre sträckor. 

Förutom att hitta mobilplånböcker med tillhörande skal så hittar du en mängd med andra skal och tillbehör hos Mobello. Så är du ute efter snygga men ändå prisvärda skal, så tycker jag att du ska spana in deras sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.