Samarbete | Sponsrade inlägg

Närproducerade produkter!

– Betalt inlägg i samarbete med Topformula.se –

Att hitta rätt i djungeln av diverse kosttillskott kan ibland vara svårt. Man vill hitta en sida som är säker, där man vet att produkterna är svensktillverkade och där man får ett bra bemötande och bra hjälp från kundtjänst. 

Jag har den senaste tiden beställt mina produkter från ett företag som uppfyller alla krav ovanför. Topformula är en e-handelsbutik som säljer sina egna varumärken enbart via deras hemsida. Detta gör att de kan ha ett lägre pris på sina produkter jämfört med sina konkurrenter. 

Förutom att Topformula har billiga priser och snabba leveranser, så är även deras produkter närproducerade. I och med produkterna är tillverkade i Sverige, så blir det ett mindre avtryck på miljön- och klimatet. 

Själv har jag nyligen beställt hem deras Solbrun+ Vegan, denna produkten innehåller inga animaliska produkter. Och givetvis behöver du inte själv vara vegan för att använda denna produkten. Du vill kanske bara undvika animalistiska produkter i vissa produkter och då kan jag verkligen rekommendera dig att se mer utav deras produkter under den kategorin.

Förutom att Solbrun+ Vegan är fri från animaliska produkter, så innehåller tabletterna vitaminer och mineraler samt betakaroten. Som många andra produkter så ersätter inte tabletterna solskyddet. Så jag är himla spänd på hur min färg i sommar kommer att bli nu när man börjar ta dessa tabletterna.

Under deras kategori Topformula Vegan, hittar du många produkter som inte påverkar klimatet negativt. Varför du väljer veganska alternativ spelar ingen roll, men det finns produkter som stödjer dina val, utan att ifrågasätta varför. 

För hur perfekt är det inte att kunna välja bra produkter samtidigt som man inte bidrar till att klimatet och miljön påverkas negativt. Det tänker jag på många gånger när jag beställer hem eller köper saker. Jag försöker alltid välja så närproducerat som möjligt, oavsett vad det handlar om. 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.