Livsstil | Hälsoresa

En nystart med nytt helhetstänk!

Hej bästa ni! 

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen med ordentliga inlägg. Men ibland kommer livet emellan och det har varit fullt upp på jobbet. Och efter jobb ska ju vardagen här hemma hinnas med. Det ska både handlas, hämtas på förskolan, laga middagar och städa. Sen är dagen slut och man själv är helt slut. 

Det har hänt lite den senaste tiden förutom allt jobb och annat runt om. Jag har till exempel valt att lägga ViktVäktarna på hyllan ett tag framöver och istället fokusera på att räkna kalorier, för att se hur mycket jag äter under en dag och hur mycket jag gör av med. Jag har därför valt att köra en kickstart tillsammans med Matdagboken under fyra veckor, till att börja med.

Imorgon påbörjar jag min andra vecka på kickstarten och hittills känns det superbra. Jag har uteslutit både pasta, ris och potatis till middagarna och ersätter med massa goda grönsaker. Jag har hittills hunnit med att äta goda frukostar och jag har fastnat för overnight oats med lite varma hallon på. Under min första vecka har jag hunnit med att äta så himla goda middagar med och givetvis anpassar jag de och ger Tuva-Li & Peter ris, pasta eller potatis till. Bara för att jag väljer att ändra mitt tänk och mina matvanor, så behöver inte de bli lidande. 

Tuva-Li är liten fortfarande och behöver all näring och kolhydrater för att växa och bli stor. Men i övrigt så äter de två exakt samma middag som mig men med lite extra tillbehör. 

Imorgon har jag väg- och mätdag efter första veckan på kickstarten och jag är så spänd över hur det kommer att visa sig. Jag tog både bilder, vikt och mått förra veckan när jag började, för jag vill kunna jämföra och även visa er hur det går på denna resan. Jag har redan delat bilderna samt siffrorna på instagram, så följer ni mig redan där, så har ni sett de redan.

Men för er som endast följer mig här på bloggen, får ta del av siffrorna nu och sen kommer jag uppdatera bloggen imorgon när de nya siffrorna och bilderna är tagna. Hoppas att ni följer med mig på denna nya resan!

Start: 22 april

 • Vikt: 113.2 kg (kvällsvikt)
 • Byst: 115 cm
  • Under: 107 cm
 • Midja: 114 cm
  • Under navel: 129 cm
 • Stuss: 122 cm
 • Lår:
  • Vänster: 61 cm
  • Höger: 62 cm
 • Vad:
  • Vänster: 44 cm
  • Höger: 45 cm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.