Samarbete | Sponsrade inlägg

Enkelt och smidigt att hitta rätt!

– Betalt inlägg i samarbete med Städalliansen –

Handen upp om du, liksom jag, hade tyckt att det varit skönt om någon annan hade städat till dig där hemma. Vissa dagar känner man bara att man inte har orken själv till att städa och då önskar jag ibland att någon annan bara hade kommit in och bara städat över hemmet. 

När Städalliansen startade sin verksamhet 2013, såg de stora problem hos sina konkurrenter inom städföretagen. De upptäckte hur svårt många hade det att bedriva både städ- och serviceverksamhet på distans på ett bra sätt. Därför valde Städalliansen att gå en annan väg med sitt företag.

Städ och servicealliansen föddes genom en samverkan mellan flera lokala och engagerade städentreprenörer som har ett brinnande intresse för att förändra städbranschen. 

Städfirman Städalliansen erbjuder städning för privatpersoner som vill ha hjälp med hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs men också flyttfirma, golvvård och sanering. Själv har jag kollat in deras utbud på hemstädning och är intresserad av att ta hemstädning var fjärde vecka för att verkligen rengöra där hemma utöver det man själv städar varje vecka. 

Hos Städalliansen är det enkelt att komma igång med städhjälpen. Du skickar in din intresseförfrågan och de återkommer till dig med en kostnadsfri och förutsättningslös presentation. Du får din personliga kontakt och denna kommer ut till hemmet och berättar mer om Städalliansen. 

De berättar vad som ingår, hur Städalliansen jobbar. Om du vill komma igång med städhjälp efter mötet, bokar Ni in två stycken prova på tillfällen. Där får du då möjlighet att lämna på om hemmastädning är något för dig. 

Städalliansen finns i hela landet! Söker du efter hemstädning i Göteborg så kan jag verkligen rekommendera er att spana in deras sida. Likaså om du söker efter en städfirma i Norrköping, så kan du snabbt och enkelt få en offert för ditt hem. 

Så är du liksom jag intresserad av hemstädning, kan jag rekommendera er att besöka Städalliansen och deras sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.