Samarbete | Sponsrade inlägg

Canvastavlor på smidigt vis!

– Betalt inlägg i samarbete med BestCanvas.se –

Är du liksom jag, en person som älskar att ha personliga tavlor hemma men också att ge bort en personlig tavla i present? När dottern var mindre så gjorde jag en canvastavla med massa bilder på henne och gav denna till hennes mormor när det var mors dag för ett par år sen. 

Hos BestCanvas.se kan man enkelt skapa en egen canvastavla genom att följa deras steg-för-steg guide. Börja med att välja den bilden du vill ha på din canvastavla. När din bild har laddats upp, kommer du till första steget där det är dags att välja storlek på din blivande tavla. I detta steget kan du välja mellan sjutton olika storlekar, alltifrån 20×20 cm upp till 120×90 cm.

I steg två får du välja vilken ramtjocklek du vill ha. Du kan välja mellan två olika tjocklekar, antingen 2 centimeter eller 4 centimeter. När du har valt tjocklek på din canvastavlan kommer du vidare till steg tre. 

I steg tre får du välja får du välja kant på din canvastavla. I detta steget får du välja mellan fem olika kanter. Du kan välja att få din kant på tavlan utsträckt, med en invikt kant, som speglad, svart eller vit.

I steg fyra på att göra din canvastavla får du välja vilken bildeffekt du vill ha. Du kan få din canvastavla i färg eller svartvit. När du har gjort alla stegen ovan ser du en sammanställning på din order och kan därefter gå vidare till kassan för att slutföra din order.

I kassan kan du välja att köpa till ett upphängningsset för din canvastavla. Därefter fyller du i din adress och går vidare till steget att betala din canvastavla.

Jag kan verkligen rekommendera er att besöka BestCanvas och göra era egna canvastavlor, både till hemmet men också för att ge bort till mor- och farföräldrar. Just nu har Ni chansen att få fem stycken MIXPIX gratis när du gör en beställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *