Samarbete | Sponsrade inlägg

Posters till bra priser!

– Betalt inlägg i samarbete med Desenio Outlet –

Hur ofta skulle du vilja förnya hemmet med posters och ramar i fina färger och mönster? Ibland kanske man tycker att posters och nya ramar är för dyrt men där finns faktiskt sidor som säljer detta till överkomligt pris.

Hos Desenio Outlet hittar du snygga posters till bra pris jämför med deras vanliga sida. Hos Desenio Outlet är det alltid 50 % rabatt på utvalda posters från deras tidigare sortiment. Och hur bra är inte det egentligen? Perfekt om man kanske vill förnya sitt hem eller kanske ska flytta och vill ha lite nytt där.

Själv har jag redan hittat en massa till en kommande tavelvägg som jag vill ha upp ovanför soffan i vårt vardagsrummet. Tavlan vi har där nu, matchar inte med våra andra posters i rosa och vitt. Sen den dagen man kanske flyttar ihop med Peter, så är det roligt att ändå ha lite nytt att ta med sig från vårt hem till ett gemensamt hem.

Och nu när jag håller på att göra om på Tuva-Li’s rum, så är det perfekt att Desenio Outlet även har barntavlor som är med 50 % rabatt. Så jag tänkte faktiskt låta Tuva-Li vara med och välja lite nya posters till hennes ena vägg där hennes nya hylla samt dockhus ska vara. Jag har hittat mina favoriter till hennes rum och kanske väljer hon samma som sin mamma.

Giraffe mint poster

Och själv skulle jag vilja byta ut mina posters i sovrummet då jag ska måla en fondvägg i en grönblå färg och då tycker jag inte att de posters jag har nu passar in mer. Sen är jag en sån person som tänker långsiktigt, jag vill att posterna jag köper ska matcha hemma hos Peter med den dagen vi flyttar ihop. 

Så jag tycker verkligen att ni ska spana in Desenio Outlet om Ni är ute efter snygga posters till ett helt överkomligt pris. För vem vill inte hitta flera posters för samma pris som en poster? Så in och kolla deras hemsida och se om ni hittar några nya favoriter på deras sida. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *