Allmänt

Välbehövlig ledighet!

God fortsättning på det nya året! Hur snabbt gick inte 2019 egentligen? Jag tycker att året swishade förbi och nu är det ett nytt år och ett nytt årtionde. Liten paus från bloggen under julledigheten men nu är vardagen igång igen med jobb och då ska även bloggen bli så uppdaterad om dagarna som möjligt.

Det nya året firades in hemma hos mamma och hennes man tillsammans med Peter och Tuva-Li. Loppan höll sig vaken långt efter tolvslaget och hon var helt fascinerad av alla raketer på himlen.

Jag har varit ledig från jobb i tolv dagar om man räknar helgerna. Har varit skönt med lite ledighet, då senaste ledigheten var i somras när jag hade semester.

Julen spenderade vi både hemma hos Peters mamma och hennes man samt hemma hos min mamma och hennes man. Första julen sen Tuva-Li föddes som man har firat jul på två olika ställen

Blev en julaftonslunch med Peters familj och släkten och på kvällen körde vi hem till min familj för att fira jul där och öppna paket.

Jag fick väldens finaste julklapp av Peter, en löftesring, som innebär att han lovar att det är han och jag. En löftesring om att i framtiden kommer där komma en annan typ av ring!

Hur var Er jul och nyår? Har Ni varit lediga något eller har ni jobbat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.