Samarbete | Sponsrade inlägg

Julklappstips till honom!

– Betalt inlägg i samarbete med Getpersonal.se –

Julafton närmar sig med stormsteg och jag har funderat länge på vad jag ska ge Peter i julklapp. För man vill ju ändå att kärleken i ens liv, ska få de bästa gåvorna. Även om saker och materiella ting inte är allt. Men jag gillar att skämma bort mina nära och kära. Sen tycker jag alltid att det är svårt att hitta julklappar till min pappa, mammas man och min bror. Personligen tycker jag att det är mycket enklare att hitta på presenter till en tjej.

Men hos Getpersonal så kan man enkelt hitta fina julklappar till bra priser, som just är till honom, den där speciella personen i ditt liv. Varför inte spana in deras utbud och kanske hitta någon bra julklapp till maken, pojkvännen, pappa, din bror eller morfar och farfar. Finns så mycket snyggt och många bra tips inne på deras sida.

Själv har jag spanat in dessa produkterna nedan, som jag även tänkte tipsa er om att spana in lite extra nu inför julens shopping! För Ni håller väl med mig om att personliga presenter är mycket roligare att ge bort?

Varför inte ge bort en snygg klockbox i julklapp? Klockboxen har plats för åtta stycken klockor och glaset på locket kan graveras med något personligt. Ett snyggt sätt att förvara sina klockor på och hålla de säkra.

Eller varför inte ge bort en stilren necessär? Denna hängande necessären är perfekt för han på resande fot, oavsett om det är en affärsresa eller bara en härlig solsemester. Hängnecessären är tillverkand i veganskt läder, har många fack med dragkedja och en lös innerväska. Sätt din personliga prägel på denna gåvan med en personlig gravyr. 

Något snyggt kring handleden? Då är detta armbandet perfekt som present till syskonet. Armbandet är tillverkat i Italien. Och även denna gåvan går att gravera med personlig text.

Något till han som snusar kanske? En tålig och funktionell dosa i rostfritt stål. Dosan är anpassad för portionssnus och upptill finns ett lock där du kan lägga gammal snus i, för att inte bara slänga det på marken. 

Känner du honom som är mån om utseendet? Då är denna skoputsarlådan perfekt för honom som vill ta hand om sina skor och alltid ha de välpolerade. Lådan är komplett med instruktioner för att du ska kunna ta hand om dina skor på bästa vis.

Något till whiskeyälskaren? Då passar dessa glasen utmärkt som en julklapp. Whiskeyglasen från Glencairn, är förstahandsvalet hos de skotska destilliererna. Designen på glasen förstärker både smak och doft, färgen och bekvämligheten att hålla i glaset. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.