Allmänt

Helgen och kommande vecka!

Söndag igen och helgerna går alltid så otroligt snabbt. Peter åkte hem vid tjugo i sju, så nu är det bara jag och Tuva-Li här hemma igen. Tråkigt men veckan fram till fredagkväll går förhoppningsvis fort, som alltid annars. Även om vi bara har setts under helgerna under våra åtta månader, så blir det inte enklare när han ska åka hem. Jag saknar honom otroligt mycket och ännu mer för varje gång han åker. 

Vi får ofta frågan om vi inte ska flytta ihop! Och jo det ska vi, men inte än. Vi har inte varit tillsammans i ett år ens och vi vill inte rusa in i något. Den dagen vi kommer att flytta ihop, så kommer jag inte säga upp min lägenhet. För även om vi har varit tillsammans ett bra tag, så vet man aldrig hur det faktiskt blir den dagen man blir sambos på riktigt. Nu säger jag inte och jag tror inte heller att vi skulle göra sluta och inte passa tillsammans den dagen vi väljer att bo tillsammans. Men det är alltid bra att ha en liten backup, om det skulle bli så.

Vi fick i alla fall en lugn helg tillsammans! Igår var vi och firade mammas man som fyllt 55 år, så lördagen spenderades där med sällskap, god mat och dryck. Och dagen idag startade med tvättstugan klockan sju. En lugn dag här hemma med lite fix innan det var dags för simskolan för Tuva-Li. Två gånger kvar, sen är det lite julledigt innan nästa termin drar igång i januari igen. 

Kommande vecka består av jobb och förskola! Långa dagar men Tuva-Li trivs på förskolan, så det går ingen nöd på henne. Ska försöka få lite julfint här hemma med under veckan, Tuva-Li har redan fått upp sin julbelysning på rummet och häromdagen fick hon klä sin lilla vita gran som jag köpte till henne på Rusta.

Jag ska få upp stjärnorna i mitt sovrum, köket och vardagsrummet är planerna. Vill gärna ha upp det innan först advent. Ska även försöka få upp vår lilla ljusslinga på balkongen under veckan, blir mycket mysigare med lite ljus i mörkret.

Har ni börjat pynta inför första advent än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.