Samarbete | Sponsrade inlägg

Mysfaktor på Tuva-Li’s rum!

— Betalt inlägg i samarbete med Lampan.se —

Hur många utav er är som mig när det gäller att förnya hemmet med enkla medel? Där finns inget som säger att lite nytt till hemmet måste kosta massor av kronor för att bli snyggt och för att se annorlunda ut. Med små enkla medel kan man snabbt förnya ett eller flera rum i hemmet. 

Vi har bott i vår lägenhet sen maj 2016 och även om jag älskar vår nuvarande stil, så känner jag ibland bara för att byta ut lite i hemmet. Som i till exempel Tuva-Li’s rum, så skulle jag mer än gärna piffa till det i en stil som passar en fyraåring. Jag låter alltid Tuva-Li vara med och bestämma när något ska göras på hennes rum. För det är ju ändå hon som ska leka där om dagarna och sova där på nätterna.

Just nu är hon nöjd med sitt rum efter lite ommöblering och en målad fondvägg med glittervägg. Jag däremot skulle vilja byta ut både hennes lampskärm i fönstret men också hennes taklampa. Båda två går i samma mönster och stil – ljusrosa med utskurna stjärnor. Givetvis fungerar dessa fortfarande på hennes rum, men de börjar kännas lite som att de passar bättre in på en nyfödds egna rum.

Därför är det perfekt att Lampan.se finns! Då jag inte har hittat varken någon taklampa eller lampskärm till fönstret i fysiska butiker, så har jag spanat in deras hemsida för att se om de kanske kan ha något som faller både mig och Tuva-Li i smaken.

Något som både hon och jag har fastnat för gällande taklampa till hennes rum är de snygga fjäderlamporna. Det behöver inte vara från ett specifikt märke, utan jag är mer för att priset ska vara bra men även så att inga djur har blivit plågade eller dylikt för att få till fjäderlamporna. 

Så kommande inköp till hemmet och Tuva-Li’s rum kommer att bli en fjäderlampa, för att få en ännu mysigare känsla på hennes rum. Och är Ni precis som vi, ute efter snygga och prisvärda lampor, spana då in Lampan.se

BOA VIT TAKLAMPA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.