Redo för hösten och ny planerad resa!

14 augusti 2019 17 av Sofia Werlin

Redan onsdag och det är första gången under min semester som jag tycker att veckan går skrämmande fort. De andra tre veckorna gick i ett lugnt tempo, speciellt veckan på Rhodos. Där och då gjorde det nästan inget att dagarna kändes som en evighet, trots att både jag och Tuva-Li saknade Peter som inte var med oss på denna resan. 

Däremot får vi förhoppningsvis njuta tillsammans en vecka på Rhodos nästa år igen. Så fort vi kom hem till Sverige igen, så började vi kolla på en resa nästa höst. Och jag tror också att vi har hittat en som passar både mig och Peter men som även kommer passa Tuva-Li. Fast de rätta orden är egentligen att vi har hittat en resa, vi ska bara se till att boka den. Något att se fram emot när höstkylan är på ingång nästa år.

Jag passade på att ta lite egentid i förmiddags medan Tuva-Li spenderade tid tillsammans med sin gammelmormor. Inleder höstens termin på jobb med nyfilade och fräscha fötter. Med tanke på hur mycket jag rör mig om dagarna på jobb, så får faktiskt fötterna lida. Därför passade jag på att utnyttja en del av mitt friskvårdsbidrag idag på fotvård. Fötterna känns numera som ett par bebislena fötter och det var så skönt. Något vi alla borde unna oss med jämna mellanrum.

Nu är vi hemma sen ett litet tag tillbaka. Fikan som idag bestod av melon är intagen och strax ska denna mamman ställa sig och steka pannkakor som önskades till middag sen ikväll. Vi saknar Peter här hemma, men imorgon kommer han igen innan allvar med jobb och förskola drar igång på måndag. Dock får Peter och Tuva-Li ha lite egentid tillsammans på fredag när jag har planeringsdag på jobb!

Dagens frukost – vattenmelon och smulad fetaost (4 SmartPoints)