Allmänt

Hej igen bloggen!

Det har gått alldeles för länge sen jag skrev ett ordentligt inlägg här på bloggen. De flesta inlägg som har kommit upp har faktiskt varit samarbetsinlägg och det är inte bara den typen av inlägg som jag vill fylla min blogg med, även om det är en del av mitt arbete kring sociala medier.

Dags för en ordentlig uppdatering nu kände jag! Sen hur långt detta inlägget kommer att bli har jag ingen aning om. Kanske blir det ett kort eller ett sådär lagom inlägg. Jag är på banan igen när det kommer till att skriva, den senaste tiden har det varit Instagram som har fått stå i fokus. Smidigare att fixa med bilder och text och det går snabbt att lägga upp. Men nu är tanken att även bloggen ska få samma kärlek igen, för det är faktiskt himla mysigt att få sätta sig ner och läsa era kommentarer men även att få skriva av sig.

Vad har egentligen hänt sen sist?

Jag har bytt arbetsplats, fortfarande inom samma rektorsområde men numera jobbar jag med en annan typ av elever. Skrämmande ibörjan att byta men jag älskar det, vilket jobb. Även om vissa dagar kan vara extrema och påfrestande, så skulle jag aldrig byta ut mitt jobb mot något annat. 

Det fortsätter att gå bra med Peter som jag träffade ibörjan på mars tidigare i år. På lördag, den 17e augusti firar vi fem månader tillsammans. Jag känner fortfarande fjärilar i magen när han pussar mig eller rör vid min hand. Sen har vi, precis som alla andra par också meningsskiljaktigheter och är inte alltid överens om saker och ting, men så är det i ett förhållande. 

Tuva-Li växer så det knakar. Hon har hunnit med att operera bort både polyper och halsmandlar. Hon är inne i den där härliga treårstrotsen och jag hoppas att den ger med sig lite snart. Vi har haft fyra veckors ledigt tillsammans i sommar och är nu inne på den sista veckan på semestern. Förutom en massa mys härhemma så har vi varit en vecka på Rhodos, där det blev en massa bad och bus. Vi har även hunnit med att vara på älgsafari, Bakken i Danmark med Peters släkt och familj. Tagit lite olika dagsturer här i Skåne. 

Så efter en mysig sommar, inleder vi hösten på bästa vis. Dags att sätta upp nya mål kring min hälsoresa, fortsätta bilda minnen tillsammans med Peter och Tuva-Li. Men också se fram emot Tuva-Li’s fyraårsdag i oktober och vad framtiden ger mig och Peter. 

21 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.