Samarbete | Sponsrade inlägg

Till ett bättre pris!

Betalt inlägg i samarbete med Rabatterat.se

Är du som jag ibland? Att du vill få de bästa priserna på det du beställer via nätet. Jag dubbelkollar alltid olika sidor innan jag lägger min beställning för att se om man kanske kan få fri frakt, någon rabatt iform av summor eller dylikt. 

Rabatterat.se samlar rabattkoder och erbjudanden från olika företag och har gjort det sedan 2008. De har rabatter och kampanjkoder från över femhundra företag. Deras målsättning är att de vill ha den största och den mest aktuella samlingen av kampanjkoder på nätet.

Du hittar kampanjkoder till mängder med olika företag. Allt från skönhet och hälsa till barnrelateradesidor. Något jag själv har spanat in är bland annat kampanjer på resväskor inför vår semester till Rhodos i slutet av juli.

Men jag har även valt att se vad apoteket har för kampanjer att utnyttja gällande solskyddsfaktor och annat som är bra att ha med på en resa utomlands. En annan sak som jag håller tät koll på är kampanjkoder hos TUI, då jag mer än gärna vill att Peter ska med på vår resa.

Då vi bokade resan redan förra året, så hade jag inte träffat honom. Men nu när vi varit tillsammans i lite mer än fyra månader, så är det ganska givet att jag vill ha med honom ner. Ibland lyckas man komma över bra kampanjer och då kanske vi lyckas hitta en resa ner till samma hotell och på samma flyg som oss. För det hade ju varit mysigt att kunna dela semesterminnen tillsammans då vi båda två har semester samtidigt.

Brukar du kolla efter rabatter och kampanjer innan du ska nätshoppa eller boka saker? Oavsett ditt svar så tycker jag absolut att du ska spana in Rabatterat.se och deras olika företag, kanske hittar du ett företag för just ditt ändamål och du kan spara in på både frakten men kanske även lite på slutsumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.