Samarbete | Sponsrade inlägg

Stärka håret och naglarna inifrån!

Betalt inlägg i samarbete med Octean.se

Sen jag blev mamma till Tuva-Li så har jag tänkt mycket på vad jag stoppar i mig och så jag även får i mig rätt vitaminer och mineraler. Även om jag äter rätt så får jag inte alltid i mig tillräckligt tycker jag. Något jag själv känner att jag vill starka är både mitt hår och naglar, som jag tycker har blivit sämre sen Tuva-Li föddes. 

Företaget Octean har mer än 40 års erfarenhet när det gäller kosttilskott och egenvård. Produkterna i deras sortiment är noga kontrollerade så de har en positiv inverkan på människors och djurs hälsa. För mig är det viktigt att de kosttillskotten jag väljer att använda inte har en negativ inverkan på min hälsa. 

Något jag har kollat efter länge är kosttilskott för just håret och naglarna. Octean har något som heter Silicea kiselgel som är ett kosttillskott som verkar inifrån. Förutom att produkten är bra för håret och naglarna, så är produkten även fri från konserveringsmedel, socker och gluten. En matsked om dagen är allt som krävs för att stärka upp både naglar och hår. Gelen kan tas direkt genom munnen men även blandas i vatten eller juice. 

Jag har redan klickat hem gelen för att testa ett tag! Jag tänker att testar man inte så får man inte reda på om det fungerar. En annan produkt jag är nyfiken på är Siliceas Beauty Shots, en produkt med samma innehåll som ovan men som kan mixas i din smoothie eller liknande. 

Jag har bestämt mig för att testa Silicea från Octeans sortiment ett par månader för att se om det blir någon skillnad på mitt hår och mina naglar. För just nu tappar jag väldigt mycket hår och naglarna skivar sig lätt trots förstärkning. Har du någon erfarenhet av Silicea eller annan produkt för håret och naglarna?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.