Samarbete | Sponsrade inlägg

Tips inför mors dag!

Betalt inlägg i samarbete med Getpersonal.se

Hur snabbt har inte majmånad gått då? Vi är snart inne på den sista veckan på maj, nyss var det höst och vinter. Ja jag hinner inte med i alla fall och det är jag säkert inte heller ensam om att känna och tycka. Förutom att majmånad snart är över så kommer det snart en ny dag att fira och givetvis pratar jag om Mors Dag den 26 maj.

Det är kanske inget alla firar men jag vill ändå tipsa er om personliga presenter som jag tror mamma hade blivit glad av. Så detta inlägget är i samarbete med Getpersonal och häromdagen fick jag hem ett otroligt fint smyckesskrin som givetvis är graverat till min mamma som hon kommer att få.

Själv tycker jag att det är mycket roligare att ge bort personliga presenter än att ge bort en liten trisslott och blomma som tillslut kommer hamna i soptunnan. Därför är det så bra att Getpersonal har fri frakt och även snabb leverans om man önskar att beställa något därifrån till just mors dag. 

Man kan givetvis gravera vad man vill via deras hemsida men jag valde att gravera in ”Världens Bästa Mamma & Mormor Jeanette” på min mammas present. Förutom att de har fina smyckesskrin så hittar du även en massa annat fint. Tänkte lista mina topp tre favoriter att ge bort till mamma i present här nedanför, alltid kul att tipsa er läsare!

Present nummer 1:

En vattenflaska från märket Eva Solo. Flaskan håller ditt vatten kallt i upp till 24 timmar, perfekt för mamma om hon gillar att vara ute mycket. Flaskan kan givetvis graveras!

Present nummer 2:

Ett par rosa champagneglas är som gjorda för sommaren ju. Även dessa kan graveras och hade jag valt denna produkten hade jag valt att gravera in ”Mormor” och ”Morfar” så de kunde fått varsitt glas att avnjuta från i sommar. 

Present nummer 3:

Sist men inte minst, givetvis ett hjärta i silver. En fin gåva att gravera ”Världens Bästa Mamma” på framsidan och barnens namn på baksidan, närmst hjärtat. En sån gåva hade jag blivit himla glad för!

Så är du ute efter present till mamma, så tycker jag verkligen att du ska spana in Getpersonal och deras utbud! Och givetvis så ser ni vad min mamma och Tuva-Li’s mormor kommer att få här nedanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *