Samarbete | Sponsrade inlägg

Dags att hitta inredning!

Betalt inlägg i samarbete med Hiko.se

Alla vi med barn vill ju hitta de bästa priserna när vi ska beställa hem leksaker och inredning till barnen. Jag vill det i alla fall och kan man hitta samma produkt fast till ett bättre pris, så varför inte kolla runt på olika hemsidor innan man väjer att beställa hem det. 

Något jag just nu är på jakt efter är möbler till Tuva-Li’s dockhus från Lundby som jag har renoverat om och fixat med. Planerna är att hon ska få det senare i år när hon fyller fyra och jag vill då ha inrett hennes lilla dockhus med en massa fina saker.

Hos Hiko.se har jag hittat en massa fina saker till just hennes Lundbyhus och givetvis till bättre pris än på många andra sidor som jag har spanat in. Och hos Hiko har jag även hittat saker till dockhuset i just de färgerna som jag vill ha och har letat efter. 

Eftersom hennes dockhus kommer gå i gråa och vita nyanser, så vill jag få in rosa och vita nyanser på inredningen. De produkter jag har kollat på har varit mycket dyrare på andra ställen om jag jämför med Hiko.

Varför betala nästan det dubbla hos ett företag, när Hiko har det mycket billigare. Förutom en massa leksaker från kända märken så hittar du även lite smått och gott bland deras inredningskategori. Andra produkter jag tänkte beställa hem är träleksaker till hennes leksakskök och även där är Hiko billigare jämfört med andra sidor man har sett samma produkter på.

Så är ni ute efter födelsedagspresenter, tidiga julklappar eller vad som, då tycker jag att du ska spana in Hiko och deras utbud. Varför gå miste om alltför mycket pengar, för så roligt är det inte att köpa dyra leksaker eller annat. Även om produkterna har ett lägre pris så förlorar de inte sin funktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.