Samarbete | Sponsrade inlägg

När påsken börjar närma sig!

Betalt inlägg i samarbete med Bluebox.se

Påsken börjar närma sig med stormsteg, redan nästa vecka är det både påsklov och en massa påskfirande för våran del. När jag var singel så firade alltid jag och Tuva-Li påsken hemma hos mamma och hennes man och även med pappa. Numera när man är i ett förhållande blir det många påskfirande i år och flera år framöver. 

Som denna påsken kommer vi att fira långfredagen hemma hos Peters pappa och hans sambo. Påskafton kommer att firas hemma hos Peters mamma och hennes man. Och sen tar vi påskfirande hemma hos min mamma och hennes man på påskdagen. Med många firande innebär det också att man får ge bort lite fler påskgåvor än tidigare. 

Därför tycker jag att det är så bra att Bluebox har en massa tips och produkter för just påsken och alla gåvor som ska ges bort. Hos Bluebox får du förutom ett brett sortiment även snabba leveranser, du kan själv välja när paketet ska postas. Men du hittar även mängder av påskägg till barn, vuxna och företag i deras sortiment. 

Vill ni beställa påskägg från Bluebox så rekommenderas det att ni beställer senast den 15 april för att hinna få er leverans innan påsk! Så jag tycker att ni ska göra som mig, beställa era påskgåvor och påskägg från Bluebox och slippa flänga runt i butiker. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *