Livsstil | Hälsoresa

Invägningsvecka: 24!

Inlägget är i samarbete med WW ViktVäktarna!

Onsdagkväll och i vanliga fall brukar vi sova över hos min mormor, men inte idag. Eller ja Tuva-Li sover över där då min mormor ska passa henne imorgon när jag är på jobb. Tuva-Li pratade något om att hon ville sova över där till fredag innan när jag ringde och sa godnatt, men det får jag dubbelkolla imorgon på min rast. Hon trivs hos sin gammelmormor, så där går ingen nöd på henne och hon slipper bli väckt tidigt i och med att jag ska jobba på fredag också.

För att hoppa till något annat, så har det varit som varje onsdag, invägning och workshop med bästa coachen idag. Är alltid lika peppande att köra dit på onsdagseftermiddagen och få ny energi. Idag hade jag väl egentligen inga större förhoppningar på resultatet på vågen. En önskan var ju att det i alla fall skulle vara ett litet minus så jag kom närmre mitt ena stora mål på minus 25 kilo. Så hur gick då dagens och veckans invägning idag?

M I N F R A M G Å N G H I T T I L L S :

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 24 (20 februari 2019): 91.5 kilo /-26.8 kilo

Jag tog verkligen mina 0.3 kilo som fattades med råge denna veckan! Ett minus på 2.1 kilo blev dagens resultat och jag är fortfarande i chock över hur det där gick till. Men att appa allt, oavsett vad jag har ätit, har tydligen hjälpt, för det visade sig med ett bra resultat på vågen.

Med dagens minus innebar det också att jag fick gå hem med ett diplom på minus 26.8 kilo men jag fick också min nyckelknippa med mitt minus 25 kilos märke. Detta hänger nu fint i min bilnyckel, så jag alltid ser det och blir påmind dagligen om hur långt jag har kommit på min resa hittills. Ni ska få se bilder från hur det har sett ut när de andra framgångsbilderna har tagits, för det har hänt en del sen första fotot. Men jag väntar på att min coach ska skicka dagens foto till mig!

Så med dagens resultat kan jag nu lägga mig skönt i sängen med ett gott samvete och vakna upp som en ViktVäktare imorgon igen och kämpa på till nästa vecka. Hur galet är det inte att jag snart kan välkomna 80-talet på vågen? Jag längtar lite faktiskt men en dag i taget utan stress!

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *