Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Invägingsvecka: 23!

I samarbete med WW ViktVäktarna

Ännu en vecka har gått sen förra vägningen och vilken otrolig pepp och motivation jag har fått sen jag slutade att stressa över vad vågen skulle visa på varje invägning. Att släppa de där känslorna och bara glida med och veta att jag kan, det är verkligen så himla skönt.

Efter förra inlägget hade jag 1.3 kilo kvar att gå ner till ett av mina största delmål och det är delmålet på -25 kilo. Många tror nog att jag är nöjd och färdig när det målet är nått, men jag vill ner cirka 16-17 kilo till för att hamna på min tivselvikt. Så med det sagt, hur såg det ut efter veckans invägning?

M I N F R A M G Å N G H I T T I L L S :

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 23 (13 februari 2019): 93.6 kilo /-24.7 kilo

Jag har alltså tre hekto kvar till det största delmålet på -25 kilo. Så nu kämpar jag vidare och hoppas på att vara ett steg närmre eller kanske förbi målet nästa vecka på invägningen. Och skulle det inte vara så, då kämpar jag vidare till veckan efter.

Hur det har sett ut sen starten!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.