Livsstil | Hälsoresa

En ordentlig viktuppdatering!

I samarbete med ViktVäktarna!

Long time no see! Jag får nästan lite dåligt samvete över hur dåligt jag faktiskt har uppdaterat bloggen den senaste tiden. Men för att vara helt ärlig så har jag faktiskt inte haft motivationen till bloggen, Instagram har känts så mycket smidigare att lägga upp inlägg på, så därför har fokus hamnat där men dags att ta tag i bloggen igen, för jag älskar att skriva av mig och dela med mig av vad som händer i vårt liv och vardag.

Tänkte att jag i detta inlägget skulle uppdatera er kring hur det ser ut kring min resa med ViktVäktarna. Sist jag uppdaterade er om vikten så var jag inne på vecka sjutton med ViktVäktarna och det känns inte helt okej att låta er hållas så pass länge. Så nu kör vi en ordentlig uppdatering kring vad som hänt på vågen de senaste veckorna. Har ju uppdaterat på Instagram varje vecka, men alla har ju faktiskt inte insta, så därför måste jag ta tag i mig själv och uppdatera bloggen med varje gång efter en workshop.

M I N F R A M G Å N G H I T T I L L S :

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 17 (2 januari 2019): 96.0 kilo /-22.3 kilo

Invägningsvecka 18 (9 januari 2019): 97.8 kilo /-20.5 kilo

Invägningsvecka 19 (16 januari 2019): 97.5 kilo /-20.8 kilo

Invägningsvecka 20 (23 januari 2019): 96.8 kilo /-21.5 kilo

Invägningsvecka 21 (30 januari 2019): 94.7 kilo /-23.6 kilo

Invägningsvecka 22 (6 februari 2019): 94.6 kilo /-23.7 kilo

Sakta men säkert går det ner. Fick ett plus där under vecka arton men har hämtat igen det igen. Tyvärr vet jag med med att när mensen är på ingång och jag har ägglossning så får jag plus på vågen. Så himla tråkigt men inget jag kan styra över, mensen går inte riktigt att pausa och att kunna styra över när man ska ha ägglossning funkar inte riktigt heller. 

Men jag vet att jag kan klara det och fokus ligger på det. Ingen stress över vad vågen visar med som tidigare veckor. Jag njuter numera av att vara ViktVäktare och gläds åt mina framsteg hittills. För jag menar, närmre 24 kilo på tjugotvå veckor är galet bra!

Sep 2018 ——— Feb 2019


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.