Samarbete | Sponsrade inlägg

Snygga tapeter till hemmet!

Betalt inlägg i samarbete med Bygghemma.se

När man är hemma och vabbar så får man en massa tankar och idéer på hur man kan ändra om i hemmet. Nu bor vi i en hyresrätt så då vill man inte lägga ner en massa pengar på saker och smårenoveringar i hemmet som man i slutändan inte får tillbaka en gång när man flyttar. Men idéer kan man ju alltid ha till kommande projekt och varför inte dela med sig av det till er.

Hade vi bott i hus eller en bostadsrätt så hade jag absolut fixat och ändrat mer i hemmet än vad jag gör nu. En tanke som jag har och som jag faktiskt tycker är snyggt är att ha tapet i köket, längst med vasken. Men det blir ju inte helt hållbart att endast ha en tapet när man skvätter med vatten och lagar mat. En idé som jag har i mitt huvud är att man sätter tapeten först och sen ovanpå sätter man en glasskiva. Jag kan tycka att det blir jättesnyggt om man väljer en snygg tapet som bakgrund. 

Hos Bygghemma kan man hitta snygga fototapeter som både passar i sovrummet, barnrummet men även som till min idé – köket. Även om jag inte kommer förverkliga min idé här i lägenheten nu så har jag ändå hittat en massa snygga tapeter som hade gjort sig så bra i ett kök. 

Jag kan verkligen tipsa er om att besöka Bygghemma och spana in deras sortiment av fototapeter och andra tapeter om ni vill göra om i hemmet. Den dagen vi flyttar till annat så kommer jag beställa från deras sida. Nedanför ser du mina två favoriter från deras hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.