Livsstil | Hälsoresa

När man hittar bilder!

Igår satt jag och kollade igenom bilderna på Tuva-Li’s padda. Hon lyckas alltid gå in på kameran och ta de konstigaste och suddigaste bilderna. Så för att inte en hel mängd med bilder ska ta upp mycket av minnet, får man då och då rensa.

Det var ett par månader sen jag rensade den på bilder. Så har inte alls kollat vad hon har tagit för bilder. Inte sen början på augusti. Jag satt där i godan ro och markerade bild för bild, tills jag kommer fram till en bild och mer eller mindre tappar hakan.

Bilden är från slutet av augusti 2018 och jag trodde knappt att det kunde vara jag på bilden. Låter kanske märkligt i folks öron, men jag kände inte alls igen mig på den bild. Bilden togs en vecka innan jag började med ViktVäktarna i september.

Jag är fortfarande samma person som på bilden men det yttre har ändrat sig väldigt mycket. Jag är fortfarande samma Sofia invändigt och det kommer aldrig att ändras, oavsett om jag tappar tio kilo eller trettiofem kilo. Min viktnedgång och hälsoresa ska inte få ändra mig som person, den ska bara få ändra sig kroppsligt.

Januari 2019!
Augusti 2018!

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.