Event

Event på Tropikariet Helsingborg!

Denna kalla januarisöndag inleddes med ett event på Tropikariet här i Helsingborg som bästa LM Event hade anordnat. Tuva-Li fick tidigare i veckan redan på att vi skulle åka och titta på alla djuren som finns där och hela veckan har hon pratat om det både här hemma men även på förskolan.

Hon satt spänt och frågade en massa på väg dit i bilen idag. Halv tio mötte vi upp fina Katja från LM utanför samt en massa andra välkända ansikten men även nya. Alltid kul att träffa de man följer på sociala medier utanför just de sociala medierna.

Tropikariet öppnade en timme innan själva öppningen. Allt för att vi skulle få en privat guidad tur bland djuren i lugn och ro utan en massa annat folk där. Verkligen ett perfekt sätt att komma närmre djuren och få veta mer. Under den guidade turen fick vi chansen att klappa en orm, en krokodil, sköldpadda, sjöstjärnor och vi fick även möjligheten att komma ännu närmre lemurerna än vad man redan gör.

Tuva-Li älskade varje liten del av Tropikariet och det som var bäst var givetvis lemurerna och hajrevet och alla fiskarna. Roligast var nog att få känna på djuren som man vanligtvis inte har ”tillgång” till annars. Jag försökte få henne att stoppa ner händerna hos både fiskarna och räkorna men det vågade hon inte. Däremot klappade hon glatt på sjöstjärnorna.

Tusen tack LM event för ett underbart event idag! Så roligt att kunna göra något med Tuva-Li och som var väldigt uppskattat. Hon somnade pratandes om dagens lilla äventyr! Nedan får ni se lite bilder från dagens event!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.