Samarbete | Sponsrade inlägg

Allt för kontoret och festen!

Betalt inlägg i samarbete med AZ Design

Att bjuda hem vänner och familjen på middagar men framförallt på kalas har varit ett stort projekt sen vi flyttade till vår nuvarande lägenhet 2016. Jag hade tidigare en liten matplats i vardagsrummet och en liten matplats i köket. När det kommer till kalas så vill jag gärna att alla ska sitta samlade och kunna samtala. 

Att dela upp släkten och vännerna vid de tillfällena har aldrig varit något alternativ och därför har det blivit att vi har haft kalasen m, främst Tuva-Li’s, ute hos min mormor i hennes inglasade uterum, då platsen finns och alla kan sitta tillsammans och samtala.

I och med att jag nu försöker bli av med min stora hylla som står längst med ena väggen i vardagsrummet, så kommer där bli mycket bättre plats när den väl är borta. Så när den försvinner innebär det indirekt att jag numera kan bjuda hem släkten och vännerna på större middagsbjudningar och kalas.

Hos AZDesign.se hittar man många bra produkter, huvudsakligen säljer de produkter till företagskunder. Men man kan som privatperson även beställa hem deras produkter. Du kan hitta allt från bord, utemöbler, möbler till event och även kontorsmöbler. 

Något som jag verkligen tycker är bra är att AZ Design säljer fällbara bord, så det är faktiskt något jag ska investera i när jag har fått bort hyllan i vardagsrummet, för då kan vi dels få plats med matbordet på ett helt annat vis och sen har jag möjlighet att kunna ha ett fällbart bord från AZ Design när vi har kalas och då slipper man köra iväg till någon annan. För det är ju mycket mysigare att kunna spendera tiden hemma och ha det mysigt där.

Så oavsett vad ni är ute efter, kan jag verkligen rekommendera er att spana in AZ Design och deras sortiment, oavsett om du är företagskund eller privatperson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.