Samarbete | Sponsrade inlägg

Lyxig design till bra pris!

Betalt inlägg i samarbete med Lyxdesign.se

Inredning är verkligen något som jag har fastnat för sen vi flyttade in i vår ”nya” lägenhet 2016. Ännu mer intresserad har jag blivit sen jag fick hem ett nytt matbord till vardagsrummet i vitt. Där och då kände jag att jag skulle vilja byta ut de flesta möblerna som är mörka till just vitt eller ljusgrått. Soffan skulle jag vilja byta ut till en ljusgrå och resten av möblerna till vitt, bara för att ljusa upp hemmet.

Och med ett ljusare hem i möbelväg är det enklare att slänga in snygga färgklickar. Just nu är jag förälskad i kombinationen av vitt, grått, ljusrosa med inslag av gulddetaljer. Tycker att det är så stilrent och det tar inte över för mycket. 

Hos Lyxdesign kan du hitta en massa snygg inredning till bra priser. Förutom att du lätt kan fastna för all deras inredning så hittar du även produkter för köket, så som knivar och bestick men även vinglas, karaffer. Ja allt som är bra att ha hemma helt enkelt. Förutom saker till hemmet så hittar du även fina presenttips till dopet, bröllopet, alla hjärtans dag men även födelsedagspresenten.

Jag vet vad jag kommer att klicka hem för att förgylla hemmet med och det är en ljusstake i krom och koppar, en helt perfekt kombination som kommer att passa så otroligt bra i hallen på vårt lilla sidobord. Älskar att ha tända ljus runt om i lägenheten och varför då inte ha snygga ljusstakar som förgyller hemmet.

Jag kan verkligen rekommendera er att spana in Lyxdesign och deras sortiment, oavsett om du är ute efter inredning till ditt eget hem eller om du letar efter den perfekta presenten till dina nära och kära. Oavsett vad du är ute efter så kan jag garantera att du kommer hitta det på Lyxdesigns hemsida. 

Bild lånad från Lyxdesign

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.