Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Modig tjej!

Följer ni mig på Instagram så har ni kanske redan sett vad detta inlägget kommer att handla om, annars kommer en liten uppdatering kring vad jag menar med rubriken.

I söndags så skulle vi köra ut till mamma och hennes man för att sova över där då vi skulle fira in det nya året tillsammans med de i måndags. Tuva-Li ville spela in en video som vi skulle skicka till mamma när vi fortfarande var hemma. Hade en liten aning om vad hon skulle säga, då hon mer eller mindre har nämnt en längre tid att hon vill ha hål i sina öron.

Jag har länge tyckt att hon är för liten och jag har velat vänta. Men hon har fortsatt säga att hon vill ha hål, även efter när jag har visat hur man tar hål i öronen. Så i söndags efter att vi hade kört ut till mamma, satte vi oss i bilen allihopa och körde ut till Väla och VACKER. Hon som skulle ta hålen i öronen frågade Tuva-Li noga om hon ville och Tuva-Li svarade glatt ja och pekade ut ett par örhänge som hon ville ha.

Hon skulle sitta i mormors knä när hålen gjorde och där och då trodde jag nästan att hon skulle vägra men så fel jag hade. Efter en liten nedräkning så satt hålen där och hennes fina, glittriga blomörhängen. Blev givetvis lite tårar efteråt men efter pussar, kramar och high fives så blev hon glad igen och när man varit så duktig så slutade Välabesöket med en glass.

Vill poängtera att jag aldrig skulle tvinga henne att göra hål i öronen. Hon har själv pratat om det, jag har visat klipp från Blomdahl och verkligen frågat om hon har vågat. Blev ett bevis i söndags att hon verkligen vågade och nu är hon en stor tjej som hon själv säger. Hade hon sagt nej när vi väl satt där så hade jag inte låtit de ta hålen på henne!

Stora tjejen!

23 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.