Äntligen onsdag igen!

2 januari 2019 26 av Sofia Werlin

I samarbete med WW ViktVäktarna

Nytt år, nya möjligheter och många mål som jag vill uppnå eller komma närmre. Möjligheterna är oändliga och inget ska stoppa mig, 2019 ska verkligen bli mitt och Tuva-Li’s år, det ska jag se till. Och för att nå de målen börjar året givetvis med en invägning hos bästa coachen på ViktVäktarna. Ordningen är återställd och äntligen var det dags för en workshop igen efter jul och nyår.

Man saknar faktiskt att få den där peppen när det är röda dagar och stängt. Personligen behöver jag få den där nytändningen och peppen varje onsdag för att kunna kämpa vidare till veckan därpå. Bara att få de där små men ändå så stora orden för en i sin lilla bok, det gör så otroligt mycket. Och att kunna sitta ner innan mötet börjar och prata med andra medlemmar som är där för exakt samma sak, det ger en motivation med.

Jag var efter jul- och nyårshelgen faktiskt och vägde mig i måndags med men innan mötet idag klev jag upp på vågen också för att det skulle bli rätt i appen och för mitt eget psyke. Så nedan kommer veckans resultat.

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 17 (31 december 2018): 96.5 kilo /-21.8 kilo

Invägningsvecka 17 (2 januari 2019): 96 kilo /-22.3 kilo

Så med ett minus på – 0.1 kilo i måndags och ett minus på – 0.5 kilo idag, innebär det en minskning på – 0.6 kilo sen julaftonsvägningen. Allt ner är bra och jag är himla nöjd. Kilona behöver inte rasa av mig och 2019 kommer innebära många nya möjligheter kring min nya livsstil. Jag lovar att ni ska få ta del av mina mål för 2019 i ett annat inlägg.

Något slutgiltigt mål har jag inte satt upp med min coach än. Och det vill jag avvakta med ett par kilo till, i alla fall tills jag börjar närma mig det jag vill väga. Och vad de siffrorna är, det håller jag för mig själv lite till. Kan hända att jag blir nöjd tidigare! Men jag lovar att ni ska få veta snart nog. Men jag hoppas att ni kommer vara med mig under 2019 och på min resa mot guldet – för det siktar jag på nu, ett guldmedlemskap!