Allmänt

Årets sista söndag!

Årets sista söndag, låter lite galet att skriva så men hur fort har inte 2018 gått. Det var precis januari och året hade precis startat ju. Här hemma myser vi just nu, Tuva-Li leker på sitt rum och jag passar på att uppdatera bloggen lite. Senare idag ska vi köra hem till min mamma och hennes man. Sover över där från idag till tisdag, då vi ska fira nyår tillsammans med de imorgon.

Men innan det nya årets ska firas in imorgon så ska jag faktiskt passa på att köra till bästa coachen på ViktVäktarna och väga mig imorgon. En vecka sen förra vägningen och då hade jag ju tappat -3.7 kilo. Så jag hoppas att julen inte har varit alltför hård mot mig. Har i och för sig appat allt jag ätit, skulle det vara ett plus imorgon så får jag ta det, man kan inte påverka mer och speciellt inte på ett dygn.

Ska tillbaka till ViktVäktarna igen på onsdag för då är det möte igen som vanligt. Känner att jag behöver mötena för att bli peppad och få inspiration från andra medlemmar och deras resor. Sen är vi ett härligt gäng som varje onsdag sitter och pratar innan mötet eller workshopen som det numera heter börjar. Skönt när man kan peppa varandra. Skulle man ha plus någon gång så peppar man varandra ännu mer, så jag hoppas att jag får träffa de vanliga på onsdag igen!

Så vad händer annars idag? Inte många planer, som sagt köra hem till mamma och hennes man lite senare. Innan dess ska jag passa på att dammsuga över golven här hemma. Granen har börjat barra lite och i hallen är dörrmattan full av grus som man tar med sig in utifrån. Ska hinna med att göra en veckoplanering med inför kommande vecka. Men börjar med att bädda sängarna och packa ner det som ska med hem till mamma.

Vi hörs säkert lite senare igen! Ha en fin söndag så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.