Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Två veckors resultat!

I samarbete med ViktVäktarna

Tjugofjärde december, julafton och vi sitter just nu hemma hos mamma och hennes man. Tidigare i förmiddags var jag och gjorde veckans invägning, då där är stängt på onsdag. Hann inte alls med att uppdatera er förra veckan kring hur resultatet såg ut då, så därför kommer förra veckans samt veckans resultat i detta inlägget. Kommer hålla detta inlägget kort och koncist, det är ändå jul och då vill jag sitta så lite som möjligt med telefonen. Hur gick då förra samt veckans vägning?

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 15 (19 december 2018): 100.3 kilo /-18 kilo

Invägningsvecka 16 (24 december 2018): 96.6 kilo /-21.7 kilo

Efter ett plus förra veckan så blev det faktiskt ett minus denna veckan. Förutom att jag är under mitt satt julmål så har jag på sexton invägningsveckor lyckats tappa över tjugo kilo. Jag är så himla stolt över mig själv och mina resultat hittills, sakta men säkert är jag på väg mot mina hälsosamma mål och där tänker jag stanna sen. Och jag vet att där står 21.4 kilo i både boken och på diplomet, men det gick lite snabbt idag på vägning och jag såg det först när jag kommit hem.

Vill passa på att önska er alla en riktigt god jul!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *