Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Förra samt veckans resultat!

I samarbete med ViktVäktarna

Upptäckte precis att förra veckans resultat inte hade kommit upp, så i detta inlägget kommer förra veckans resultat samt veckans resultat. Hur har då mina tankar gått under veckans gång? 

Brukar alltid smygväga mig på onsdagmorgonen för att stämma av lite inför vägningen på kvällen sen. I onsdagsmorse visade vågen helt konstiga siffror. Den visade mellan +6 kilo och +8 kilo, vilket verkligen inte kunde stämma. Dels för att jag har ökat min motion genom promenader på min jobbrast, tar trapporna upp till lägenheten och jag har börjat med hemmaträning. Sen sitter mina kläder mycket lösare, så att där skulle vara ett så stor plus kändes märkligt.

Ändå kunde jag inte släppa känslan från morgonen och den var med mig hela vägen fram till vågen på ViktVäktarna. Så hur gick så vägningen? Spana in bilderna och uppdateringen nedan för att se efter.

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 13 (5 december 2018): 99.5 kilo /-18.8 kilo

Invägningsvecka 14 (12 december 2018): 98.9 kilo /-19.4 kilo

Förra veckans resultat på – 1.7 kilo resulterade i att jag dels fick min sjätte stjärna men det innebar också att jag numera är under tresiffrigt på vågen. Det har varit ett stort mål för mig att sträva efter och peppen efter det resultatet innebar att vågen denna veckan inte alls visade plus som jag trodde. Det blev ett resultat på – 0.6 kilo och numera är jag – 0.3 kilo från mitt satta mål till julafton.

Veckans resultat innebär också att jag bara är 6 hekto från mitt tredje diplom på – 20 kilo. Så mitt mål till nästa onsdag är att komma ett steg närmre både mitt julmål men även det där diplomet. Så vad tror ni? Kommer jag vara närmre mitt satta mål samt diplomet på onsdag nästa vecka?

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.