Samarbete | Sponsrade inlägg

Julklappar till stora och små!

— Betalt inlägg i samarbete med Coolstuff —

Julen närmar sig med stormsteg och det är mindre än en månad kvar innan tomten kommer knackandes på dörren för att lämna julklappar. Tuva-Li har verkligen en underbar julkänsla redan nu och hon frågar både om en riktig julgran, vår lilla tomtenisse och hon får peka ut vad hon önskar sig av tomten. Jag tycker att det är svårt att hitta julklappar till henne, då släkten redan har köpt vissa av paketen som jag hade tänkt köpa och ge henne.

Men det löser sig alltid och man kommer på nya idéer kring julklappar. Hos Coolstuff finns där en mängd med både bra och roliga julklappar för både stora som små. Jag har redan hunnit spana in lite klappar till släkten men även till Tuva-Li faktiskt. Där finns inte bara massa bus saker utan där finns faktiskt väldigt användbara produkter med som är bra att ha hemma.

Det jag har spanat in till Tuva-Li är faktiskt deras Cozy Gosedjur Vetevärmare, hur perfekt är det inte med ett gosigt gosedjur som även kan värma en nu under vintern men även när växtvärken är framme eller om man har en ond liten mage. Just nu är de tillfälligt slut i lager men jag har faktiskt lagt en bevakning på de, sä jag genast kan klicka hem en, förhoppningvis, innan julafton. Jag tror faktiskt att Tuva-Li hade älskat att ha en sån här hemma. 

Eller varför inte passa på att beställa julklappen till barnens mor- och farföräldrar, Coolstuff har jättefina presenter som även passar att ge bort till de i julklapp. Varför inte en gosig filt till mormor eller farmor. Eller kanske en liten perfekt minikyl till barnens morfar eller farfar där julölen får plats i. Fantasin sätter inga gränser och oavsett vad man är ute efter, så går det att hitta hos Coolstuff till ett bra pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.