Samarbete | Sponsrade inlägg

Snyggt till ett bra pris!

— Betalt samarbete med Comp-Lux —

Nu bor vi ju i lägenhet men drömmen är att en dag antingen köpa ett hus och renovera det eller att rita ett eget hus och bygga uppd det från grunden. Men fram tills den dagen så får man absolut lov att fundera, tänka och framförallt drömma sig bort lite då och då.

Jag vet hur jag vill att mitt hus ska se ut i framtiden, både invändigt men även utvändigt. För ett hus känns mer välkomnande om man tänker till på det yttre med och inte bara det inre i huset. Den dagen vi flyttar till hus så vill jag ha ett putsat yttre i en ljusgrå nyans, jag vill ha en stenbelagda uppfart men infällda ljus i och på huset vill jag ha snygga lampor som ändå lyser upp utan att ta över hela hemmet. 

Hos Comp-Lux kan man verkligen hitta snygga och stilrena lampor som kan göra ett helt hem. Förutom utomhusbelysning kan man även hitta spotlights till bra priser. Något jag gärna hade gjort i vår lägenhet över det nya matbordet är att ha infällda spotlights, som hade varit dimbara och som inte lyser upp för mycket. 

Förutom belysning till hemmet i form av spotlights och strålkastare kan man även hitta fritidsbelysning som pannlampor, cykellyse, hjälm lamor men du kan även hitta belysning till din bil så som backljus, bakljus, blinker och en massa massa mer. Perfekt att ha allt samlat på en och samma sida om man ska beställa lite fler lampor.

Så är du ute efter bra och prisvärda lampor, då tycker jag verkligen att du ska spana in Comp-Lux och deras sortiment. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.