Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Veckans resultat!

— I samarbete med ViktVäktarna

Klockan är strax efter sju denna söndagsmorgon och jag har varit vaken ett tag. Ligger dock kvar i sängen och Tuva-Li hon sover än på sitt rum. Skönt med lite sovmorgon för hennes del då vi vanligtvis går upp tidigt på morgonen under vardagarna. Vi räknar ner till jullovet och lite ledighet tillsammans. Något annat jag räknar ner till är julafton och invägningen på morgonen hos ViktVäktarna.

I onsdags satte jag upp ett eget mål för mig, att jag fram till julaftonsmorgon ska ha kommit så nära mitt mål på 98,6 kilo. Omöjligt? Ja kanske eller så klarar jag det med bravur. De som kommer närmst sitt uppsatta mål fram till julafton, har chansen att vinna en julklapp från vår coach och klart att man vill ha en extra julklapp på självaste julafton. 98,6 kilo är inte mitt slutgiltiga mål utan det är bara ett mål fram till julafton!

Men klarar jag av att nå det på sex veckor, så har jag inte bara klarat mitt mål utan jag har då även tappat 19,7 kilo. Men nu när jag tänker efter borde jag kanske satt 98,3 kilo, för då innebär det minus 20 kilo. Får ta en liten diskussion med min coach på onsdag nästa vecka.

Men nu till veckans resultat, hur gick det? En bra vecka tycker jag, dock haft ägglossning och jag samlar på mig så mycket vätska då, trots att jag dricker mycket vatten om dagarna och som alltid så tror jag att där kommer vara ett plus på vågen. Det är nog rent mentalt som jag ställer in mig på att få ett plus. 

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 10 (14 november 2018): 104.1 kilo /-14.2 kilo

Supernöjd med ett resultat på– 1.1 kilo denna veckan. Innebär att jag har – 0.8 kilo kvar till min femte stjärna men också ett resultat på – 15 kilo. Givetvis satsar jag på att ta min femte stjärna nästa vecka men jag kommer givetvis vara nöjd om det är ett steg närmre den. Ska börja att sätta upp lite andra mål med inför kommande vecka varje gång efter vägningen, bara för att komma igång ännu mer. Men ingen stress, man kommer nå sina mål tillslut och jag är så glad att jag får göra detta och denna fantastiska resa tillsammans med ViktVäktarna!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *