Den där känslan!

31 oktober 2018 42 av Sofia Werlin

Idag är det dags för möte- och vägning igen efter jobb! Jag har den där känslan av att det inte kommer vara ett bra resultat på vågen, under mensen så samlar jag på mig massa vätska och tidigare veckor har jag lyckats pricka in att inte ha den.

Det är SPA-event på lördag och jag känner att jag inte vill visa mig i bikini när vi sitter i relaxen! Jag vet att jag inte ska känna så, alla kroppar är fina precis som de är men jag kan ändå inte skjuta bort att känna så. Jag vet att när jag väl är där så skiter folk i hur jag ser ut! Jag vet också att alla som kommer på SPA-eventet vet hur jag hittills har kämpat dessa veckorna på ViktVäktarna och vilka resultat jag nått hittills och likaså ni som följer mig dagligen mot mina mål.

Det återstår att se vad dagens resultat blir, kanske blir det inte så farligt som jag tror och tänker men mentalt förbereder jag mig på att där kommer vara ett plus på vågen och att jag då får kämpa mig vidare ner igen från det pluset på vågen! I bakhuvudet vet jag om att mina -11.8 kilo hittills är grymt bra jobbat och att inte ha fått ett plus på vågen än är kanske bara ren tur.